Massage Amsterdam

Bent u toe aan een massage in Amsterdam? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We verzorgen verschillende soorten massages, altijd op basis van de officiële historie en symboliek, zodat u zowel lichamelijk als mentaal helemaal tot rust kunt komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke warme olie en kruidenstempelmassage? We zorgen er met de massage in Amsterdam voor dat u letterlijk en figuurlijk weer goed in uw vel komt te zitten, of dat u zich gewoon eens lekker kunt laten verwennen.

_DSC6647_EDIT
_DSC6660_EDIT

Verschillende soorten massages

U heeft de keuze uit een aantal verschillende soorten massages. We zorgen er met de massage in Amsterdam bijvoorbeeld graag voor dat u de traditionele Thaise massage kunt ondergaan. Dit betekent dat u zowel mentaal als lichamelijk tot rust kunt komen. Binnen de Thaise massage kunnen we uiteraard ook zorgen voor een voetmassage, specifiek gericht op deze belangrijke elementen binnen het welbevinden. Verder kunnen we u in Amsterdam bijvoorbeeld een aromamassage, een scrubmassage of een schouder- en nekmassage aanbieden. We stemmen de massage in Amsterdam graag af op het type klachten dat u ervaart of de wijze waarop u even helemaal wilt ontspannen.

Ontspannende massage in Amsterdam

We zorgen er met de massage in Amsterdam voor dat u volledig kunt ontspannen. We richten ons bijvoorbeeld op de verschillende drukpunten in het lichaam, aan de hand daarvan brengen we de doorstroming van bloed en energie op peil. U merkt dat zowel uw zenuwen als bijvoorbeeld uw fysieke en mentale gesteldheid erop vooruit gaan. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de massage in Amsterdam die u wilt ondergaan of bent u juist benieuwd naar wat er mogelijk is? Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen en dat u even nergens aan hoeft te denken, u bent voor een massage in Amsterdam bij ons aan het juiste adres.

_DSC6733_EDIT