Sauna Amsterdam

Binnenkort naar sauna in Amsterdam? U bent bij ons van harte welkom. Uiteraard kunt u rekenen op een professionele sauna waarin u heerlijk tot rust kunt komen. We kunnen de sauna netjes voor u op de gewenste stand instellen of u de volledige vrijheid bieden. Gaat u vaker naar de sauna en weet u precies hoe u heerlijk tot rust kunt komen of kunt u aan de andere kant wel wat hulp van onze specialisten verbruiken? Wij zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen in sauna in Amsterdam.

_DSC6647_EDIT
_DSC6660_EDIT

Sauna en stoomcabine

Het gaat om een sauna in Amsterdam, die u tevens kunt gebruiken als een stoomcabine. Dat betekent dat we u van dienst kunnen zijn met een heerlijk ontspannende behandeling met stoom of puur op basis van de warmte. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de bloeddoorstroming en de energie in uw lichaam. Het is de warmte die er samen met de behandeling op basis van stoom voor zorgt dat u zowel lichamelijk als mentaal kunt rekenen op een prettige behandeling. Onze sauna in Amsterdam vormt een uitstekende keuze wanneer u even tot rust wilt komen.

Deze tekst gaarne opnieuw schrijven. De sauna en stoomcabine zijn niet gecombineerd maar 2 verschillende apparaten die ook in verschillende kamers staan.

Sauna bezoeken in Amsterdam

Wilt u naar sauna in Amsterdam en zoekt u naar een prettige locatie? Wij zorgen ervoor dat u in alle rust gebruik kunt maken van de sauna. Wilt u meer weten over de verschillende instellingen en de behandelingen die er mogelijk zijn? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over, zodat u precies weet wat er mogelijk is. Bovendien zijn we u graag van dienst met de body spa, de voet spa en de verschillende massages die u kunt ondergaan. Komt u binnenkort bij ons naar sauna in Amsterdam of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

_DSC6733_EDIT