Spa Amsterdam

Heeft u last van stress of vermoeidheid? Merkt u de laatste tijd dat er sprake is van een lichamelijke of een emotionele blokkade? Het is verstandig om daar tijdig wat aan te doen, bijvoorbeeld bij ons in de Spa in Amsterdam. We zorgen ervoor dat we u op een fijne wijze kunnen behandelen of u plaats kunt nemen bij ons in de sauna of stoomcabine. Zoekt u naar een Spa in Amsterdam waar u terecht kunt om u eens lekker te ontspannen en waar de specialisten u meer kunnen vertellen over de verschillende behandelingen? U bent bij ons aan het juiste adres.

_DSC6647_EDIT
_DSC6660_EDIT

Spa voor uw lichaam of voeten

Onze Spa in Amsterdam is geschikt voor zowel uw lichaam als voeten. Heeft u last van spierpijn of gaat het om algehele vermoeidheid? We zorgen er in de body spa voor dat u daar even niet aan hoeft te denken. Daarnaast zorgen we ervoor dat u mentaal en lichamelijk weer beter in uw vel komt te zitten. Gaat het uw specifiek om uw voeten, een belangrijk onderdeel binnen bijvoorbeeld de drukpunten in het lichaam? We zorgen er met de Spa in Amsterdam voor dat u zich heerlijk kunt ontspannen of u kunt werken aan belangrijke knelpunten.

Massages in Amsterdam

We zijn u graag van dienst bij ons in de Spa in Amsterdam, net als met de verschillende massages. We kunnen u bijvoorbeeld een heerlijke aromamassage geven, zorgen voor een scrubmassage of een voetmassage. Wilt u zich laten verwennen of gaat het u om bepaalde pijntjes waar u nu eindelijk een keer vanaf wilt komen? Kom naar onze Spa in Amsterdam. We zorgen er in de Spa graag voor dat u even helemaal nergens aan hoeft te denken en u helemaal tot rust kunt komen.

_DSC6733_EDIT