Wellness Amsterdam

Zoekt u een Wellness in Amsterdam? U bent bij ons aan het juiste adres, we kunnen onder andere verschillende massages verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een warme olie en kruidenstempelmassage in onze Wellness in Amsterdam? We zorgen ervoor dat u zowel mentaal als lichamelijk helemaal tot rust kunt komen. Uiteraard kunnen we ook een traditionele Thaise massage voor u verzorgen of ons specifiek richten op de rug, uw schouders of de nek. Gaat het u om de spanning in uw voeten? Ook dan bent u bij ons in de Wellness in Amsterdam aan het juiste adres.

????????????????????????????????????
_DSC6660_EDIT

Spa en Wellness

We combineren een Spa met een Wellness in Amsterdam, waardoor u bij ons voor een groot aantal behandelingen aan het juiste adres bent. Zoekt u naar een bodyspa om u van top tot teen te laten verwennen? Wilt u er in de voetspa voor zorgen dat u zich even lekker kunt ontspannen? Wij zorgen ervoor dat u zich helemaal kunt ontspannen of dat we voor u aan bepaalde pijntjes kunnen werken. Is het vooral stress dat u ervaart? Wij zorgen er in de Wellness in Amsterdam voor dat u zich daar even geen zorgen over hoeft te maken.

Onze Wellness in Amsterdam

Bovendien kunt u bij ons in de Wellness in Amsterdam rekenen op zowel de verschillende massages, de body en voetspa als de stoomcabine en de sauna. Gaat u regelmatig naar de sauna of is dat aan de andere kant juist helemaal nieuw voor u? Geen probleem, onze specialisten zijn u er graag mee van dienst en geven u graag aan wat er mogelijk is. Helemaal ontspannen bij ons in de Wellness in Amsterdam of toe aan een fijne massage om pijntjes weg te werken? Kom naar onze Wellness in Amsterdam, zodat u zowel lichamelijk als mentaal weer goed in uw vel komt te zitten.

????????????????????????????????????